Wednesday, February 16, 2011

cikgu suke aiskrim!

kelas end up awal
so balik kene beli eskem dulu.
let we see, how we react?
.
first of all. mesti la muka cek.
pakai topi keledar, tapi jalan kaki. memg pebret aku
.
.
walking with dearie tuan.
he is my sweat pumpkin lolipop besprend poever.:)
 .
.
mereka. adel and erna.
kidnap moto are.  mau menuju ke HEP.
wanted teachers to be!

.
.
saya kepilkan sekali.
muke meriah mereka bila memusing moto "makngah merah" ni
sexy sket. blurr on that part ok.
yang si adel ni. penakut nak bawak moto.klo bawak pon 10km 1 jam
 naik pun same. 
.
.
.
.

 yang ni sume menunggu aku. kesian diorang.
waheda bersama babynya di perut. 
comel sgt.tak saba nak tnggu dia bersalin.
.
we were heading to surau.
cikgu beli eskem:)
 .
.
ni wahedah. ketua kontinjen beli aiskrem.
.
.
ni mak yang bernama areliya. membelanje kami semua eskem 10sen sebatang.
*eleh, klo mintak corneto. mesti kau buat dono je kan*
.
.
ni promotion yang ada kat surau maktab.
memg cute gile la beb.
kau mesti terliur melihat promotion ni. :)
.
.
aiceceh. comel la tu buat baby face which is totally fake.:p
mak cik minah rempit maktab:)
 .
.
dua jejaka. menunggu aiskrem. tapi tak de! hampeh
hoh. jantan sgt ariel.
 .
.
we are just in small quantities, but in big and tide relationship
 .
.
apetah?
.
.
comelkan weda!baby dia boy:P
 .
.
 sedang menuju keangkasa..

SELAMAT HARI RABU:)


2 comments:

  1. hehe.. aku? tak pakai dslr pon. yang biasa2 je.:)
    kau boleh la man. kaye!

    ReplyDelete

akuyangjoyah